Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Bovikens Sportklubb (BSK)

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1931

Finns i

Värmlands län
Årjäng kommun
Östervallskog distrikt

med 500 invånare.

Adress


Kontaktperson




Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Vi har 3st elljusspår 1,6 km 3km, 1,5km Samt fotbollsplan.

Barnomsorg

Vi hyr ut delar av vår lokal till ett kooperativt dagis,

Samlingslokaler

Vi har vår byggdegård med samlingslokal scen och kök som vi hyr ut lokalt.

Trivsel/Fester

Vi har en byggdegård som hyrs ut till olika arangemang

Ungdomsverksamhet

Vi har innebandy varje vinter och spelar fotboll på sommaren I byggdegården har vi en styrketräningsanläggning som är flitigt använd av ortens ungdom.

Vandrings- & Ridleder

Vi har våra eljusspår som används samt en orienteringskarta över området runt banan

Äldreomsorg

Vi har boule varje onsdag för pesionärer.

Uppdatera förening

Anmäl förening