Åmotfors byalag

Om föreningen

Bildades 1990

Värmlands län
Eda kommun
Eda distrikt

med 3500 invånare.

Arrangemang lokala marknader

med jämna mellan rum arranggerar vi jul och sommarmarknader ihop med övriga föreningar i kommunen

Bad/Idrottsplats

byggt och startat uppp en badplats i samarbete med Eda kommun

Kultur

bevarande av vår hemvärnsgård

Samlingslokaler

Driver och hyr ut vår hemvärnsgård till privatpersoner och andra föreningar

Tagit emot studiebesök

vi har ett gott samarbete med övriga föreningar i vår närhet

Trivsel/Fester

flera evenemang om året för att förhöja kulturlivet i vår bygd

Turism

har tidigare drivit egen turistbyrå

Ungdomsverksamhet

startat upp en ungdomsgård ihop med Eda kommun

Varit på studiebesök

andra byalag i kommunen har sett vad vi åstadkommit under våra verksamhetsår