Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Tjällmo Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1931

Finns i

Östergötlands län
Motala kommun
Tjällmo distrikt

med 1200 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Margareta Karlsson
TJÄLLMO HEMBYGDSFÖRENING
Toltorp
590 34 Tjällmo

Tel. 1: 0141-630 70

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Julmarknad

Butik

Cafe med hantverk breve´- sommarcafe med hantverksbod

IT

Hemsida: www.tjallmo.info

Kultur

Julmarknad, Östgötadagar

Nyhetsbrev

Tjällmobladet, där alla föreningar kan skriva om sin verksamhet. Utskick om sommarprogram

Samlingslokaler

Parkstugan vid museet

Studiecirklar

Släktforskning, bygdeforskning

Tagit emot studiebesök

Ja, text kommer

Trivsel/Fester

Midsommarfest, spelmansstämma, allsångskvällar

Turism

Guidning med spikmide, guidning i museet, sommarcafe

Vandrings- & Ridleder

Skönnarboleden med vattenhjul och räckhammare

Varit på studiebesök

maj-oktober efter överenskommelse

Annan verksamhet

Har haft flera projekt inom Leader+

Uppdatera förening

Anmäl förening