Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Valdshults Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1988

Finns i

Jönköpings län
Gislaved kommun
distrikt

med 120 invånare.

Adress


Kontaktperson

Rolf Laurinsson

Lilla Öljhult Sjöliden
33572 Hestra

Tel. 1: 070-5558032

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Vi har en badplats som vi delvis sköter

Bostäder

Vi har arbetat för och fått fyra lägenheter

Butik

Finns ingen

IT

Vi har med fler föreningar arbetat för och fått bredband på fiber

Kommunikationer

Finns inga

Samlingslokaler

Vi har tillgång till två samlingslokaler

Trivsel/Fester

Julfest, sommarfester och lite övriga aktiviteter

Vägar/Mackar

Vi har arbetet för att få bättre vägar och vi har lyckats

Uppdatera förening

Anmäl förening