Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Kalvsviks Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1989

Finns i

Kronobergs län
Växjö kommun
Kalvsvik distrikt

med 600 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Håkan Carlsson
Kalvsviks Bygdegårdsförening
Kalvshaga
355 96 Kalvsvik

Tel. 1: 0470-770131
Tel. 2: 0709-350400

Verksamheten

Barnomsorg

Skola och Förskola

IT

Datakurser, Släktforskningsgrupp

Kultur

Amatörteater och Regionteaterns uppsättningar 2 gånger om året.Filmcafé

Miljö & Natur

Just nu byter vi ut alla "glödlampor" till lågenergi- och led-lampor

Nyhetsbrev

Nyheter presenterar vi på hemsidan

Omställning/Energi

Bergvärme installerat 2005

Samlingslokaler

Uthyrning för privatpersoner, föreningar och konferenser.

Skola

Skola åk 1-3

Studiecirklar

Kurser

Trivsel/Fester

Alla typer av uthyrning. Många bröllop och festligheter.Egna arrangemang: Pubkvällar, cyckelfest och julgransplundring (för oss över 18 år).

Ungdomsverksamhet

LAN, Lucia och ungdomsfester.

Utbildning/Kompetensutveckling

Kurser

Äldreomsorg

Pensionärsgymnastik 21 måndagar/år

Uppdatera förening

Anmäl förening