Halasjö Hembygdsförening

Om föreningen

Bildades 1971

Blekinge län
Karlshamn kommun
Asarum distrikt

med 200 invånare.

Kontaktperson

Dagmar Nilsson

Gamla Halasjövägen 67
374 95 Trensum

Tel. 1: 0454-640 04
Tel. 2: 070-322 97 60

Arrangemang lokala marknader

höst- och julmarknad

Kultur

Egen hembygdsgård, museum, grillplats och promenadstig.. Tar hand om och har guidade visningar av gamla byggnader, platser m.m.

Miljö & Natur

Egen hembygdsgård, museum, grillplats och promenadstig.. Tar hand om och har guidade visningar av gamla byggnader, platser m.m.

Samlingslokaler

Egen hembygdsgård, museum, grillplats och promenadstig.. Tar hand om och har guidade visningar av gamla byggnader, platser m.m.

Trivsel/Fester

Egen hembygdsgård, museum, grillplats och promenadstig.. Tar hand om och har guidade visningar av gamla byggnader, platser m.m.

Annan verksamhet

Torpvandringar, gökottor, tipspromenader, hantverks- och aktivitetsdag, augustifest, valborgs- och midsommarfirande, höst- och julmarknad studiecirklar m.m.