Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Ihre BTK

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1979

Finns i

Blekinge län
Karlshamn kommun
Ringamåla distrikt

med 600 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Bengt-Åke Karlsson
Ihre BTK
Askaremålavägen 228
374 92 Asarum

Tel. 1: 0454-620 84
Tel. 2: 0708-14 06 14

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Varje år anordnar man Ihretrampen, marknader, danser, teater, tipspromenader, m.m. samt olika aktiviteter tillsammans med andra föreningar i Ringamåla t.ex. Ringamåladagen

Samlingslokaler

Föreningen har en föreningsgård Ihregården som även går att hyra för festligheter m.m.

Ungdomsverksamhet

En nystartad nöjessektion av ungdomar i trakten gjorde succé när dem anordnade en påskäggsjakt. Det var ungefär 100 barn som letade fram sitt påskägg.

Annan verksamhet

Föreningen har en föreningsgård Ihregården som även går att hyra för festligheter m.m.Varje år anordnar man Ihretrampen, marknader, danser, teater, tipspromenader, m.m. samt olika aktiviteter tillsammans med andra föreningar i Ringamåla t.ex. Ringamåladagen. En nystartad nöjessektion av ungdomar i trakten gjorde succé när dem anordnade en påskäggsjakt. Det var ungefär 100 barn som letade fram sitt påskägg.

Uppdatera förening

Anmäl förening