Näs Bygdegårdsförening

Finns i

Gotlands län
Gotland kommun
distrikt

med 250 invånare.

Kontaktperson

Monika Johansson
Näs Bygdegårdsförening
Näs Sigleifs
623 37 Havdhem

Tel. 1: 0498-48 90 64
Tel. 2: 0703 90 10 75

Bad/Idrottsplats

Gympagrupp en gång i veckan

IT

Det finns inga datorer i bygdegården, men ungdomarna samlas ibland för att "lana"

Kultur

Föreläsningskvällar

Lokal utvecklingsplan

Ja, text kommer

Samlingslokaler

Bygdegården är den naturliga samlingsplatsen

Trivsel/Fester

Man kan hyra bygdegården till en fest

Turism

Bygdegården hyrs ut under sommaren för övernattning

Ungdomsverksamhet

Barnaktiviteter på fredagar, där barn upp till 15 år är välkommna. Tillsammans brukar man sätta upp en musikal/Luciatåg. Pokerkvällar och "Lan" möten.

Annan verksamhet

Vi firar Valborg tillsammans.En gång om året har vi sockendag. I vår barnverksamhet har vi även en muskal. Barnen hade en föreställning i november 2007, som handlade om nutid och medeltid. En resa genom historien.På övervåningen har vi en vävstuga dit alla är välkomna.Vår bygdegård ligger i anknytning till kyrkan, så det går att hyra till kyrkkaffe, begravningskaffe med mera.