Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Almundsryds LRF-avd

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1933

Finns i

Kronobergs län
Tingsryd kommun
Almundsryd distrikt

med 3000 invånare.

Adress


Kontaktperson

Lena Nilsson

Brorsmåla Norregård 4
360 10 Ryd

Tel. 1: 0459-80322

Verksamheten

IT

motioner

Kommunikationer

motioner

Kultur

Bussresor, filmvisning i Harry Mattinssons bygd samt salje

Miljö & Natur

skogsdag

Skola

temadag

Studiecirklar

vardagsjuridik

Tagit emot studiebesök

solängen=äldreboende

Trivsel/Fester

teckningsfest, chokladprovning

Utbildning/Kompetensutveckling

studiecirklar

Äldreomsorg

Servicehem

Annan verksamhet

kolmila på gång till sammans med Bygdeföreningen

Uppdatera förening

Anmäl förening