Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

V:a Torsås IF

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1929

Finns i

Kronobergs län
Alvesta kommun
Västra Torså distrikt

med 200 invånare.

Adress


Kontaktperson

Madeleine Ströberg
V:a Torsås IF
Nybyggarev 11 Torne
355 97 Växjö

Tel. 1: 0470 754264
Tel. 2: 0705673997

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Tornevallen används som hemma arena för våra lag

Samlingslokaler

Vi har en klubbstuga som vi kan samlas i. Tyvärr lite för liten. Det saknas medel för att bygga till

Trivsel/Fester

Vi anordnar olika sammankomster på vår dansbana:Strandpärlan under sommarsäsongen

Ungdomsverksamhet

Det finns ungdomslag i fotboll för olika åldersgrupper. Dessutom anordnas simskola varje år

Uppdatera förening

Anmäl förening