Rydkampen

Kronobergs län
Tingsryd kommun
Almundsryd distrikt

Kontaktperson

Christer Jonsson
Rydkampen
Häggv. 4
360 10 Ryd

Tel. 1: 070-54 814 12

Bad/Idrottsplats

Spontanidrottsplats där vi snart hoppas ha konstfrusen is. Uppfräschning av lekplats med nya lekredskap.

Egen affärsverksamhet

Försäljning av egen kalender.

Integration/Mångfald/Jämställdhet

Sponsrat ett lokal integrationsprojekt kallat Träffpunkten.

IT

Egen hemsida.

Kultur

Medverkat i Rock i Ryd, anordnat musik på torget och hjälpt till att arrangera luciatåg. Också bidragit till viss föreläsningsverksamhet.

Lokal utvecklingsplan

Bearbetar just nu förslag till fördjupad översiktsplan för Ryd.

Miljö & Natur

Svarat för viss uppröjning i samhället.

Nyhetsbrev

Givit ut en lokalt info-blad 3-4 ggr om året.

Trivsel/Fester

Arrangerat klassträffar.

Turism

Bevakar kommunens planer för Norraryds camping och följer arbetet för att skapa fria fiskevägar (laxtrappor) i Mörrumsån.