Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Skogsryds Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1972

Finns i

Kronobergs län
Tingsryd kommun
Linneryd distrikt

med ? invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Ingrid Andersson
Skogsryds Byalag
Skogsryd Östregård 8
360 24 Linneryd

Tel. 1: 0478-15044
Tel. 2: 070-679 15 17

Verksamheten

Integration/Mångfald/Jämställdhet

Arbetar för bättre kontakt mellan fastboende och fritidsboende.En majoritet av fastigheterna ägs av danskar.

Kommunikationer

Kontakt med Tingsryds Kommun och Vägverket.Bredband vis fiber ( resultatlöst).

Kultur

ValborgsmässofirandeMidsommarfirandeÅrensning

Samlingslokaler

"Bastan"

Trivsel/Fester

se Kultur.

Uppdatera förening

Anmäl förening