Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Bökhults Byförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1985

Finns i

Kronobergs län
Älmhult kommun
Älmhult distrikt
Älmhult
med 50 invånare.

Adress

Bokhults Hantverksgård
34338 Älmhult

Skicka Epost

Kontaktperson

Hans-Erik Pellgaard

Slätthult 2582
343 92 Häradsbäck

Tel. 1: 0735020195

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Bökhults badplats

Samlingslokaler

Grenadjärtorpet nr 31

Tagit emot studiebesök

Skolor och föreningar

Uppdatera förening

Anmäl förening