Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Öhr/Ormesberga Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1951

Finns i

Kronobergs län
Växjö kommun
distrikt

med 550 invånare.

Adress


Kontaktperson

Katarina Törnqvist
Öhr/Ormesberga Hembygdsförening
Östanåkra 2
342 62 Moheda

Tel. 1: 073-262 59 31

Verksamheten

Kultur

Driver traditionell hembygdsverksamhet. Har egen hembygdsgård (Gammalt soldattor´p) samt en byskola inredd som 50 tals byskola

Uppdatera förening

Anmäl förening