Gäddträsk Intresseförening

Finns i

Västerbottens län
Lycksele kommun
Lycksele distrikt

med 75 invånare.

Kontaktperson

Sofia Gideonsson
GÄDDTRÄSK INTRESSEFÖRENING
Gäddträsk 67
921 92 Lycksele

Tel. 1: 0950-37510

Bad/Idrottsplats

Skötsel av vår fina badplats och inköp av badleksaker som vi lånar ut till besökare.

IT

Har under flera års tid kämpat för bredbandsutbyggnad i Gäddträsk med omnejd.

Kultur

Bevarande av Gammelgården som är en bagarstuga och ett litet hembygdsmuséum

Lokal utvecklingsplan

Arbetar med Leader.

Samlingslokaler

Skötsel,underhåll och drift av Gäddträskgården.

Studiecirklar

Matlagningskurser och informationsträffar.

Trivsel/Fester

Midsommar- och valborgsfirande ordnas varje år. Dessutom arrangeras olika slags fester av medlemmarna.

Turism

Uthyrning av bygdegården.

Ungdomsverksamhet

Aktiviteter i vår bygdegård, på badplatsen och i vår pulkabacke.Vi åker på badresa till Ö-vik.

Vandrings- & Ridleder

Har ridled för häst på sommaren och skoterleder på vintern.

Vägar/Mackar

Har kontakt med vägverket angående vägstandarden.