Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Slätthögs Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1996

Finns i

Kronobergs län
Alvesta kommun
Slätthög distrikt

med 560 invånare.

Adress

Gamleboda skola

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Anders Olsson

Ekelyckan Slätthög
342 63 Moheda

Tel. 1: 0703-316 50 85

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Ja, text kommer

Barnomsorg

Ja, text kommer

IT

Ja, text kommer

Kultur

Producerat böcker, skrifter, artiklar. Byggt upp arkiv med 10.000 bilder 15.000 textsidor.skapat ett mindre skolmuseum

Miljö & Natur

Ja, text kommer

Nyhetsbrev

Ja, text kommer

Samlingslokaler

Ja, text kommer

Skapa jobb/Företagande

Ja, text kommer

Skola

Ja, text kommer

Studiecirklar

Ja, text kommer

Trivsel/Fester

Spelmansträff, midsommarfest, nobeldagen, nationaldagsfest

Turism

Ja, text kommer

Ungdomsverksamhet

Ja, text kommer

Vandrings- & Ridleder

Ja, text kommer

Varit på studiebesök

Ja, text kommer

Äldreomsorg

Ja, text kommer

Uppdatera förening

Anmäl förening