Älghults Skyttegille

Om föreningen

Bildades 1894

Kronobergs län
Uppvidinge kommun
Älghult distrikt
Älghult
med 500 invånare.

Adress

Åsedavägen Verdandiparken
Älghult

Kontaktperson

Per-Åke Oskarsson
Älghults Skyttegille
Uranäs 4
570 72 Fagerhult

Tel. 1: 0481-63260

Verksamheten

Integration/Mångfald/Jämställdhet

Alla är lika välkomna till våra aktiviteter och arrangemang.

Omställning/Energi

Vi försöker att värma vår lokal så klimatvänligt som möjlig, pellets och värmepump.

Samlingslokaler

Vår träningslokal fungerar även som festlokal och kan hyras av allmänheten.

Trivsel/Fester

Föreningen anordnar ibland festligheter i vår park såsom midsommarfirande m.m.

Ungdomsverksamhet

Föreningen har en ganska omfattande ungdomsverksamhet och då främst i form av luftgevärsskytte