Lässeruds allaktivitetsförening

Om föreningen

Bildades 1994

Värmlands län
Eda kommun
Eda distrikt

med ca 150 st invånare.

Kontaktperson

Malin Olsson
Lässeruds allaktivitetsförening
Lässerud Olsbacken
670 40 Åmotfors

Bad/Idrottsplats

Underhåll av Bredsjöns badplats.

Kultur

Ljusstöpning före jul.

Miljö & Natur

Gökotta, fisketävling sommar o pimpeltävling på vinter.Resning av årets julgran i bygden.

Samlingslokaler

Utnyttjar vår lokal - Lässeruds Badhus

Studiecirklar

Bokcirkel

Trivsel/Fester

Pub eller Mingel fest 1 gång per år. Månskenspromenad, Påskpromenad med lotterier o fika.Vanliga tipspromenader.Glögg afton före jul.Grillafton med femkamp vid Bredsjön.

Ungdomsverksamhet

Bordtennis för skolungdomar en dag i veckan. Julgransskakning, pyssel för barn.Hemliga resor för barn såsom badresor o div.