Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Ranch Siikavaara

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1984

Finns i

Uppsala län
Östhammar kommun
Östhammar distrikt

med 200 invånare.

Adress


Kontaktperson

Åke Siikavaara
RANCH SIIKAVAARA
Torslund 2281
742 93 Östhammar

Tel. 1: 0173-152 00

Verksamheten

Egen affärsverksamhet

Aktivitetsgård. Ridturer.Hyresstall.

Kultur

Kulturturism

Lokal utvecklingsplan

Inom Leader, hästverksamhet

Skapa jobb/Företagande

Hästverksamhet

Tagit emot studiebesök

ja

Turism

KulturturismHästturism

Ungdomsverksamhet

RidverksamhetHästverksamhet

Vandrings- & Ridleder

Ridleder mellan bruksorter

Varit på studiebesök

ja

Vägar/Mackar

Turridvägar

Annan verksamhet

Aktiviteter till konferensgäster

Uppdatera förening

Anmäl förening