Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Tingsås Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1943

Finns i

Kronobergs län
Tingsryd kommun
Tingså distrikt

med 0 invånare.

Adress


Kontaktperson

Tommy Larsson
Tingsås Hembygdsförening
Skyttegatan 17
362 30 Tingsryd

Verksamheten

Kultur

fotoarkiv. Ger ut en almancka med gamla foton och tankar kring dem. Ger ut Hembygdsbok varje udda år. Klippböcker Kyrkogårdsvandringar

Miljö & Natur

Ser till att Stenfors ruiner sköts liksom vandringsleden där.

Trivsel/Fester

Minnesaftnar, då vi minns tillsammans. Grötfest.

Ungdomsverksamhet

Har sago och sägenstunder för barn inom grundskolan och gymnasiet.teater eller sångframträdande för barn

Uppdatera förening

Anmäl förening