Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Össlöv Bystugeförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1996

Finns i

Kronobergs län
Ljungby kommun
Berga, Småland distrikt

med 49 invånare.

Adress


Kontaktperson

Inger Karlsson
Össlöv Bystugeförening
Trotterslöv Södergård 7
341 52 Lagan

Verksamheten

Kultur

Julkonsert valborgsfirande, chokladprovning, julbord

Samlingslokaler

Uthyrning av bystugan

Studiecirklar

Olika tema

Tagit emot studiebesök

Hos andra byföreningar

Trivsel/Fester

Medlemsfester Pubafton

Uppdatera förening

Anmäl förening