Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Flisby Östra Byalag och Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1974

Finns i

Jönköpings län
Nässjö kommun
Flisby distrikt

med 300 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Per Åke Carlsson
Flisby Östra Byalag och Bygdegårdsförening
Skullaryd
575 91 Eksjö

Tel. 1: 0381-71070
Tel. 3: 070-378 2063

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Driver badplats med simskola under 2 veckor

Nyhetsbrev

Gör utskick på A4-sida 6 gånger per år till alla hushåll

Samlingslokaler

Har egen bygdegård

Trivsel/Fester

Åka Runt fest, pubaftnar, bildvisning

Uppdatera förening

Anmäl förening