Utvandrarnas väg EK förening

Blekinge län
Ronneby kommun
Bräkne-Hoby distrikt

Kontaktperson

Dieter Dinkel
Utvandrarnas väg EK förening
Box 3
370 11 Backaryd

Tel. 1: 0457-450 374

Annan verksamhet

1. informera om och marknadsföra Utvandrarnas Väg, medlemmarnas varor och tjänster nationellt och internationellt,2. förmedla och på annat sätt medverka till kontakter mellan medlemmarna och myndigheter, samhällsorgan, organisationer, entreprenörer, leverantörer, kunder m.fl. i Sverige och utomlands,3. ta initiativ till att driva projekt som främjar medlemmarnas företag4. utveckla nätverk bland medlemmarna samt ordna möten och andra för medlemmarna gemensamma aktiviteter, 5. för medlemmarnas räkning inhämta och sprida genuin kunskap om bygdens historia och sevärdheter samt om hantverk och hant- verkstraditioner,6. initiera och anordna utbildningar för medlemmarna samt7. bedriva annan med ovanstående sammanhängande och förenlig verksamhet.