Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Bygdeföreningen Gläntan

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1992

Finns i

Blekinge län
Ronneby kommun
Backaryd distrikt
Eringsboda
med 30000 invånare.

Adress

Hjorthålan 57
37298 Eringsboda

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Dieter Dinkel

Hjorthålan 57
37298 Eringsboda

Tel. 1: 0457-450 031

Verksamheten

Kultur

Föreningen har en egen utomhusscen i en skogsglänta mitt ute i skogen intill Hjorthålandammen, där anordnas olika arrangemang. bl.a. friluftsgudstjänster. Varje år är det dragspelsstämmor som är populära och får många besökande.

Annan verksamhet

Föreningen har en egen utomhusscen i en skogsglänta mitt ute i skogen, där anordnar man olika arrangemang. bl.a. friluftsgudstjänster. Varje år anordnas dragspelsstämmor som är populära och får många besökande.

Uppdatera förening

Anmäl förening