Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Skölvene Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1998

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Herrljunga kommun
Skölvene distrikt

med ? invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Fredrik Andersson

Sötestorp Smälingsgården 4
524 93 Herrljunga

Tel. 1: 0513-72210
Tel. 3: 0708-774894

Verksamheten

IT

www.skolvene.se

Miljö & Natur

Vandringsled,Bad

Samlingslokaler

Skölvenebygdegård

Trivsel/Fester

Tipspromenader.

Turism

Campig Vandrigsled historiska platser som Fågelsjordkula Norrasäms kyrkoruin och hembygdssyuga

Ungdomsverksamhet

Fritis aktiviteter i bygdegården

Vandrings- & Ridleder

Lämigaleden

Vägar/Mackar

Kents bensin o bilar

Uppdatera förening

Anmäl förening