Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Dädesjö Ekonomiska Förening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1972

Finns i

Kronobergs län
Växjö kommun
Dädesjö distrikt

med 600 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Daniel Karlsson
Dädesjö Ekonomiska Förening
Dädesjö Grönadal
360 42 Braås

Tel. 1: 070-2088777

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Ja

Bad/Idrottsplats

Nej

Barnomsorg

Nej

Bostäder

Js

Butik

Driver lanthandeln i Dädesjö

Egen affärsverksamhet

Nej

Integration/Mångfald/Jämställdhet

Ja

IT

Ja

Kommunikationer

Nej

Kultur

Js, Lantahandeln och danser och fester ingår vi har kulturutskottet

Lokal utvecklingsplan

Ja

Lokalt kapital

Ja

Miljö & Natur

Ja

Nyhetsbrev

Ja

Omställning/Energi

Ja

Samlingslokaler

Jobbar vi för

Skapa jobb/Företagande

Ja

Skola

Ja

Studiecirklar

Nej inte just nu

Stimulera inflyttning

Ja

Tagit emot studiebesök

Ja

Trivsel/Fester

Ja

Turism

Ja

Ungdomsverksamhet

Ja

Utbildning/Kompetensutveckling

Ja

Vandrings- & Ridleder

Nej

Varit på studiebesök

Ja

Vägar/Mackar

Ja

Äldreomsorg

Ja

Annan verksamhet

Folkparksdanser

Uppdatera förening

Anmäl förening