Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Balåbygdens Intresseförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1985

Finns i

Västerbottens län
Bjurholm kommun
Bjurholm distrikt

med 160 invånare.

Adress


Kontaktperson

Lennart Jonsson
Balåbygdens Intresseförening
Lillvägen 63
916 92 Bjurholm

Tel. 1: 0932-500 73

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Ja, text kommer

Barnomsorg

Vi har medverkat till dagis i byn.

Lokal utvecklingsplan

Har utvecklat en plan för byns utveckling.

Miljö & Natur

Restaurerat en gammal damm och flottränna.

Trivsel/Fester

Årsfest för alla i byn med omgivning.

Turism

Geolog och naturstig.

Vandrings- & Ridleder

Balberget.

Vägar/Mackar

Ser till att vi har fungerande väg till Balberget.

Annan verksamhet

Vi har medverkat till en film om bygden och bekostat densamma filmens regissiör. Anders Lindqvist.

Uppdatera förening

Anmäl förening