Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hemavan Aktiv Ungdom

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1988

Finns i

Västerbottens län
Storuman kommun
Tärna, Lappland distrikt

med 200 invånare.

Adress


Kontaktperson

Ingela Tanderyd
HEMAVAN AKTIV UNGDOM
Berglundsvägen 15
920 66 Hemavan

Tel. 1: 0954-30443

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Arrangemang av loppis, advent och öppet hus.

Barnomsorg

Öppen förskola, barn och lek, dans.

Trivsel/Fester

Ja, text kommer

Ungdomsverksamhet

Öppet hus för ungdomar.

Uppdatera förening

Anmäl förening