Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Wittsjö hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1976

Finns i

Skåne län
Hässleholm kommun
Norra Mellby distrikt

med 2600 invånare.

Adress


Kontaktperson

- -
Wittsjö hembygdsförening
-
- -

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Vittsjödagen

Bad/Idrottsplats

-

Barnomsorg

-

Bostäder

Äldre bostäder kartläggs

Butik

-

Egen affärsverksamhet

-

IT

hemsida

Kommunikationer

e-mail

Kultur

Kulturarbete

Lokal utvecklingsplan

-

Miljö & Natur

-

Nyhetsbrev

Sker till medlemmarna

Samlingslokaler

Egen mindre lokaal

Skapa jobb/Företagande

-

Skola

Skolklasser besöker byrestuga, museum m m

Studiecirklar

-

Stimulera inflyttning

-

Tagit emot studiebesök

-

Trivsel/Fester

Medlemsträffar

Turism

-

Ungdomsverksamhet

-

Utbildning/Kompetensutveckling

-

Vandrings- & Ridleder

Kartlägger vandringsleder

Varit på studiebesök

Guiodat vid gammal såg/kvarn

Vägar/Mackar

Kartlägger gamla vägar

Äldreomsorg

-

Annan verksamhet

Många mindre verksamheter

Uppdatera förening

Anmäl förening