Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Bättersia ek.förening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1991

Finns i

Jämtlands län
Östersund kommun
Marieby distrikt

med ca 550 invånare.

Adress


Skicka Epost

Kontaktperson

Frank Nilsson
Bättersia ek.förening
Öd 305
834 98 Brunflo

Tel. 1: 063-36353
Tel. 3: 0702-352601

Verksamheten

Barnomsorg

Förskola i Marieby

IT

Bredband i Marieby

Kultur

Handikappsvänlig kulturminnesled

Skola

Marieby skola

Studiecirklar

Guidekurs

Stimulera inflyttning

Anskaffande av tomtmark

Turism

Se kultur

Vandrings- & Ridleder

Se kultur

Vägar/Mackar

Gång och cykelled efter länsväg 604

Äldreomsorg

Boende i Marieby

Uppdatera förening

Anmäl förening