Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Munktorps Sockengille

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1970

Finns i

Västmanlands län
Köping kommun
Munktorp distrikt

med 3000 invånare.

Adress


Kontaktperson

Sofia Uppsäll

Överskälby 2
731 91 Köping

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Samarbetar med bollklubben.

Kommunikationer

Skrivit till vägverket om önskade vägförbättringar.

Kultur

Några håller på att skriva en bok om bygden.

Nyhetsbrev

Ger ut en tidning om året.

Vandrings- & Ridleder

Vi har försökt ordna en cykelled.

Vägar/Mackar

Vi har skrivit till vägverket om önskade förbättringar.

Uppdatera förening

Anmäl förening