Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Ängersjö Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Jämtlands län
Härjedalen kommun
Lillhärdal distrikt

med 35 invånare.

Adress


Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson




Verksamheten

Bostäder

Vi hyr ut övernattningslägenheter

Kultur

Vi driver ett SkogsmuseumDet finns några arkeologiska utgrävningar i byn

Skapa jobb/Företagande

Vi arbetar med att ett behandlingshem skall etablera sig byn

Skola

Vi har ett skolmuseum

Trivsel/Fester

Vi arrangerar fester med uppträdande några gånger per sommar

Turism

Har öppet i skogsmuseumet på somrarna där besöken kommer från många olika länder

Vandrings- & Ridleder

Det många skoterleder

Varit på studiebesök

Har många skolklasser som kommer på besök till skogmuseumet

Vägar/Mackar

Har påverkat så vägen in till byn har breddats

Uppdatera förening

Anmäl förening