Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Björneborgs Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1986

Finns i

Värmlands län
Kristinehamn kommun
Kristinehamn distrikt

med 1 600 invånare.

Adress


Kontaktperson

Claes Berglund
BJÖRNEBORGS HEMBYGDSFÖRENING
Änggatan 12
680 71 Björneborg

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Björneborgsdagen tillsammans med övriga föreningar.

Egen affärsverksamhet

Vi säljer Björneborgsalmanackan, tändsticksaskar och kort med lokala motiv

Kultur

Föredrag

Miljö & Natur

Björneborgsvandringar

Nyhetsbrev

2 hembygdsblad per år.

Samlingslokaler

Bruksgården

Tagit emot studiebesök

Ja

Trivsel/Fester

Våffelkväll och Allsång

Turism

Vi finns med på cykel och turistkartor

Utbildning/Kompetensutveckling

För styrelsen och aktiva

Varit på studiebesök

Ja

Äldreomsorg

Vi visar gamla grejor på äldreboendet

Uppdatera förening

Anmäl förening