Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Visnum & Visnums-Kils Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1963

Finns i

Värmlands län
Kristinehamn kommun
Visnums-Kil distrikt

med 284 invånare.

Adress


Kontaktperson

Margareta Nilsson
Visnum & Visnums-Kils Hembygdsförening
Visneums-Kil Lerbrobacken
681 93 Kristinehamn

Tel. 1: 0551-420 02
Tel. 2: 070 5482514

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

I samarbete med föräldraföreningen

Kultur

Ordnar utställningar med konst, bilder, konsthantverk

Nyhetsbrev

Årsskrift varje år

Samlingslokaler

Har två samlingsbyggnader, enbart brukade sommartid beroende på uppvärmning.

Tagit emot studiebesök

Ja, text kommer

Trivsel/Fester

För egna medlemmar och omgivningens befolkning

Turism

Sommarsäsongen tar vi emot i kaffeserveringen, demo av hantverk och bagarstuga

Ungdomsverksamhet

Samarbetar med grundskolan

Varit på studiebesök

Ja, text kommer

Uppdatera förening

Anmäl förening