Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Flötane Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1990

Finns i

Värmlands län
Årjäng kommun
Västra Fågelvik distrikt

med 40 invånare.

Adress


Kontaktperson

Malte Johansson
FLÖTANE BYALAG
Flötane Västuberga
670 10 Töcksfors

Tel. 1: 0573-221 90
Tel. 2: 0573-229 99
Tel. 3: 0705 61 50 50

Verksamheten

Samlingslokaler

Älgslakteri med liten samlingslokal för ca. 15 personer.

Turism

Älgsafari

Vägar/Mackar

I skogen för timmerdrift

Uppdatera förening

Anmäl förening