Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Föreningen Frykeruds Framtid

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1994

Finns i

Värmlands län
Kil kommun
Frykerud distrikt

med 1 500 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Karl Evert Evertsson
Föreningen Frykeruds Framtid
Östra Glänne Stormyren
665 92 Kil

Tel. 1: 0554-250 06
Tel. 2: 0554-250 06

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Bakluckemarknad

IT

Egen hemsida

Kommunikationer

Påtryckargrupp

Kultur

Rundturer i bygden

Lokal utvecklingsplan

Under arbete

Nyhetsbrev

Byablad

Tagit emot studiebesök

Olika aktiviteter

Vägar/Mackar

Påtryckargrupp

Uppdatera förening

Anmäl förening