Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Skållerudsbygdens Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1985

Finns i

Värmlands län
Kil kommun
Frykerud distrikt

med 60 invånare.

Adress


Kontaktperson

Lennart Johansson
SKÅLLERUDSBYGDENS BYALAG
Skållerud
665 92 Kil

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Jul och sommarmarknad(Hantverk)

Kultur

2 teaterföreställningar, underhållning, Lucia

Samlingslokaler

Bygdegården

Trivsel/Fester

Midsommar- Påsk- Nyår- Kräft och Älgfest

Ungdomsverksamhet

Bordtennis

Varit på studiebesök

Besök av kommunledning och andra byalag

Äldreomsorg

Tips och kortspelskvällar

Annan verksamhet

Uthyrning av privata fester. Danskurser.

Uppdatera förening

Anmäl förening