Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Öjerviks bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Värmlands län
Sunne kommun
Sunne, Värmland distrikt

med 0 invånare.

Adress


Kontaktperson

Alf Englökk
Öjerviks bygdegårdsförening
S. Såneby 81
686 94 Rottneros

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Loppis

Bad/Idrottsplats

Fryken allmän badplats

Barnomsorg

Finns i Rottneros

Kommunikationer

Indragning av tågtrafik-inte bra.

Kultur

Tegelbruket som funnits som arbetsplats

Miljö & Natur

Sånebyklätten

Samlingslokaler

Bygdegården

Skola

Finns i Rottneros

Tagit emot studiebesök

Bredskapsmuseet, Sjutorpsvandringen.

Trivsel/Fester

Midsommar, Valborg samt Julfest

Turism

Bra

Ungdomsverksamhet

Rottneros kyrkans ungdom

Vandrings- & Ridleder

Sånebyklätten

Varit på studiebesök

Tegelbruket

Vägar/Mackar

Ner till Öjervik-Bra

Annan verksamhet

Visning av rödfärgkokning, fåravel, pelargonier.

Uppdatera förening

Anmäl förening