Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Föreningen Bonn Torsby skola

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1978

Finns i

Värmlands län
Sunne kommun
Sunne, Värmland distrikt

med 150 invånare.

Adress


Kontaktperson

Birgitta Fryk
Föreningen Bonn Torsby skola
Tjustersby 142
686 91 Sunne

Tel. 1: 0565-273 18
Tel. 3: 070-362 96 43

Verksamheten

Barnomsorg

Vi hyr ut lokalen 2 dagar/vecka till dagmammor.

Kultur

Vi ordnar flera kulturella arrangemang per år bl.a. från Värmlandsoperan

Trivsel/Fester

Vi anordnar alltid en fest för medlemmarna. Många hyr lokalen för privata fester.

Uppdatera förening

Anmäl förening