Bjälveruds bygdegårdsförening

Om föreningen

Bildades 1953

Värmlands län
Sunne kommun
Lysvik distrikt

med 400 invånare.

Kontaktperson

Christina Söderlund
BJÄLVERUDS BYGDEGÅRDSFÖRENING
Bjälverud 458
686 93 Sunne

Tel. 1: 0565-912 01

Arrangemang lokala marknader

Julmarknad och loppis, samlarmässor.

Bad/Idrottsplats

Fotbollsplan ca 10 m från lokalen. Badplats möjlighet att hyra båttur på Frykensjön 2 km

Butik

Loppis och skänkt bröd till julmarknad

Kommunikationer

Ja, text kommer

Kultur

Teater, musikunderhållning, allsång

Miljö & Natur

Fin natur med promenadstråk,skogar med bär o svamp Frykensjön med fiske.

Nyhetsbrev

Bygdegårdsnytt ca 1 gång i månaden

Samlingslokaler

Danslokal Serveringslokal med stort kök.

Studiecirklar

Inom Gammeldans, Bugg, Linedans, E-körkort, Gitarr, Yoga, Teater.

Trivsel/Fester

Nävgrötskalas med dans, Nyårsknyt med dans, Pubkväll, kareoke, disco

Turism

Uthyrning

Ungdomsverksamhet

Ungdomscafé, knutdisco, skolloppis, övernattning till skid och Fotbolls barn/ungdomar.