Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Långseruds Utvecklingsgrupp

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1982

Finns i

Värmlands län
Säffle kommun
Långserud distrikt

med 630 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Lars Richter
Långseruds Utvecklingsgrupp
Backa Prästgården 1
661 96 Långserud

Tel. 1: 0533-500 47
Tel. 2: 076 846 0047

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Bl.a vår "nationaldag" Mårtendagen, med lokalt mårtenfirande

Bad/Idrottsplats

Fina badplatser och idrottsplats vid skolan

Barnomsorg

förskola finns

Bostäder

Tomt och fastighetsinventering. Informerar utåt om boendemöjligheter i Långserud.

Butik

ICA Nära

Kommunikationer

Utbyggt fibernätverk/bredband

Stimulera inflyttning

Trivsel/Fester

Mårten

Vägar/Mackar

Bensin och diesel vid affären

Äldreomsorg

Smedgården byggt och erbjuder seniorboende. Bildat ekonomisk förening.

Annan verksamhet

Välkomnar nyinflyttade.

Uppdatera förening

Anmäl förening