Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Rackeby-Skalunda Bygdeförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1948

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Lidköping kommun
Rackeby distrikt
Lidköping
med 500 invånare.

Adress

Högsäter Rackeby
53198 Lidköping

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Lennart Svensson
Rackeby-Skalunda Bygdeförening
Rackeby Högsäter 1
531 98 Lidköping

Tel. 1: 0510-160 28
Tel. 2: 0704-805491

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Julmarknad

Egen affärsverksamhet

Ger ut en alanacka varje år

Kultur

Teater o Film

Samlingslokaler

Försöker hålla bygdegården i ett bra skick

Stimulera inflyttning

Bjuder in nyinflyttade till träffar

Trivsel/Fester

div. tillställningar

Ungdomsverksamhet

Ungdoms verksamheten bedris i sammarbete med kyrkan

Uppdatera förening

Anmäl förening