Bredbyns Byalag

Finns i

Jämtlands län
Krokom kommun
Offerdal distrikt

med ca 70 invånare.

Kontaktperson

Rose-Marie Rask
BREDBYNS BYALAG
Bredbyn 3533
830 51 Offerdal

Tel. 1: 0640-360 20
Tel. 3: 070-274 4200

Bad/Idrottsplats

Byalaget har ansvar för skötsel och drift av Bredbyns Badplats

IT

Hoppas på att under våren få vårt bredband inkopplat. Har varit en av få kvarvarande orter i Offerdal som inte haft tillgång till bredband.

Kultur

En årlig gratisfika med lotteriförsäljning vid cykelevenemanget Offerdal Runt

Samlingslokaler

Har fått "ärva" en gammal IOGT-lokal som vi idag kallar Bredbyns Föreningshus