Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Asby Udde hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1961

Finns i

Östergötlands län
Ydre kommun
distrikt

med 4000 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Per-Erik Lätth
Asby Udde hembygdsförening
Dämshult Asby
570 60 Österbymo

Tel. 1: 0140-811 17
Tel. 2: 070-271 71 77

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Rönnäsbaden

IT

Är länkade till Ydre kommuns hemsida

Kultur

Arbetar för att bevara äldre och nuvarande egenheter och traditioner

Miljö & Natur

Kyrkstigen bevarande och vandringsleden Ödesjön runt

Samlingslokaler

Just i färd med att iordningsställa Dämshult skola för officiella arrangaemang

Turism

Kaffeservering och Cittraunderhållning "Sommens böljor"

Ungdomsverksamhet

Tipspromenader

Vandrings- & Ridleder

"Ödesjön runt" Kyrkstigen

Varit på studiebesök

Röda Korset, Husquarna kommer på besök den 28/5 -08

Äldreomsorg

Tipspromenader

Uppdatera förening

Anmäl förening