Södra Kedums hembygdsförening

Om föreningen

Bildades 1952

Västra Götaland, Skaraborg
Vara kommun
Ryda distrikt

Kontaktperson

Kerstin Larsson
SÖDRA KEDUMS HEMBYGDSFÖRENING
Herrgården 4, Arentorp
534 94 Vara

IT

vi har en hemsida www.arentorp.com tillsammans med intresseföreningen och sportklubben.

Kultur

Vi arrangerar varje år en bygdevandring där vi vandrar i en del av socknen och hör berättelser om hur det var förr och hur det har förändrats.Vi brukar också ordna en resa.

Miljö & Natur

Föreningen sköter om en idyllisk grillplats vid Kedumsberget kallad Isaks backe

Trivsel/Fester

Under 2007 ordande vi allsångskvällar vid badsjön i samarbete med Intresseföreningen och sportklubben.

Utbildning/Kompetensutveckling

Vi har sedan 2002 gjort en almanacka med bilder och berättelser från bygden.I samarbete med Arentorps Intresse och byggnadsförening och Arentorps sportklubb ger vi ut Kedumsbladet med 4 nr /år och vi har hemsidan www.arentorp.com tillsammans med dessa föreningar också.