Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Föreningen Folkets Hus & Park i Sundsvall u.p.a

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1902

Finns i

Västernorrlands län
Sundsvall kommun
Sundsvalls Gustav Adolf distrikt

med 94 000 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson


FÖRENINGEN FOLKETS HUS & PARK I SUNDSVALL U.P.A..
Box 746
851 21 Sundsvall

Tel. 1: 060-198800

Verksamheten

Egen affärsverksamhet

Stor konferensverksamhet genom Sundsvalls Konferenscenter. Nöjen i form av bio, dans, partyband, konserter, middagar mm.

Miljö & Natur

Folkets Park - grön lunga i stan med populär lekplats

Nyhetsbrev

Skickas till våra konferensgäster några gånger per år. Vi står även i beredskap att börja med nyhetsbrev till nöjeskunderna.

Samlingslokaler

Stor konferensverksamhet både i Folkets Hus och i Folkets Park.

Tagit emot studiebesök

Ja

Trivsel/Fester

Danser, partyband, fester, konserter, bio, middagar

Varit på studiebesök

Ja

Annan verksamhet

Ja, text kommer

Uppdatera förening

Anmäl förening