Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Fröjerums Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1996

Finns i

Östergötlands län
Åtvidaberg kommun
distrikt

med 50 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Anita Karlsson
Fröjerums Byalag
Lindahlsgården, Fröjerum
597 95 Åtvidaberg

Tel. 1: 0120-620 38

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Badplats vid Såkern med bryggor, liten sandstrand och fin gräsplan.Simskola brukar hållas i juli.

Kultur

Mat vi åt förrJulbakVandringar i områdets natur

Miljö & Natur

Vi bevarar området kring den gamla kraftverksdammen vid vår unika bäckravin. Vi röjer årligen och har planterat in rodendendron.

Studiecirklar

Varierande cirklar om bygden.

Trivsel/Fester

Valborgsmässofirande vid krafverksdammen.Midsommarfirande vid badplatsen.Årsmöte med grillfest vid badplatsen.

Vandrings- & Ridleder

Vi har flera vandringsleder i naturreservat.

Uppdatera förening

Anmäl förening