Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Regna Byaråd

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Östergötlands län
Finspång kommun
distrikt

med 500 invånare.

Adress


Kontaktperson

Eva Hagström Öberg
Regna Byaråd
Lenestad
640 10 Högsjö

Tel. 1: 0151-701 19

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Odlarens marknad ordnas några gånger per år

Bad/Idrottsplats

Bygger just nu en bastu,Rustar och sköter badet.

Butik

Hemslöjd/hantverk från vår bygd

Kultur

Ordnar konserter mm

Stimulera inflyttning

Ja, text kommer

Trivsel/Fester

Allsång, beachparty mm

Turism

Ja, text kommer

Vandrings- & Ridleder

Rustar Regnaleden

Uppdatera förening

Anmäl förening