Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Västra Ny Föreningar

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2007

Finns i

Östergötlands län
Motala kommun
Västra Ny distrikt

med 1311 invånare.

Adress


Kontaktperson

Inga-Britta Adolfsson
VÄSTRA NY FÖRENINGAR
Kalvsjö Medevi
591 97 Motala

Tel. 1: 0141-910 24
Tel. 3: 0706-348 514

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Deltaga i Medevi marknad

IT

Digitalisering. Kurser, kompetensutveckling datorer

Kultur

Ja, text kommer

Lokal utvecklingsplan

Samarbete med ortens/bygdens föreningar

Samlingslokaler

En gammal rivningshotad skola, inköpt av den nya föreningen av Motala kommun och den håller på att i ordningställas för bygdens befolkning

Skola

samarbete med skola

Trivsel/Fester

Film eller föreläsningskvällar

Ungdomsverksamhet

planerad idrott/fotboll för barn/ungdom

Varit på studiebesök

Ja, text kommer

Uppdatera förening

Anmäl förening