Torpa Bystuga & Omnubus

Om föreningen

Bildades 1987

Kronobergs län
Ljungby kommun
Ljungby, Kronobergs län distrikt
Annerstad
med 100 invånare.

Adress

Norrtorpa
34012 Annerstad

Kontaktperson

Roy Johansson
Torpa Bystuga & Omnubus
Norrtorpa
340 12 Annerstad

Egen affärsverksamhet

Lokaluthyrning och museeverksamhet

Kultur

Bediver ett Bussmuseum innehållande 7 st veteranbussar från 1930-1967 dessutom mopeder, motorcyklar, motorsågar m.m

Lokal utvecklingsplan

Utveckla museeverksamhetenbetydligt mycket mer.

Samlingslokaler

Uthyrning av lokal tillprivatpersoner m. fl.

Tagit emot studiebesök

Vi besöker också liknande föreningar som vi själva

Trivsel/Fester

Anordnar olika fester för bygden och hyr ut lokalen för privata fester.Innehåller en vävstuga och friserlokal.

Turism

Bussmuseum veteranbussturerFordonsträffar/nostalgidagunder sommaren

Ungdomsverksamhet

Inget för tillfället

Varit på studiebesök

Vi får studiebesök från bussbolags reseverksamhet dessutom från fordonsklubbarmed samma inriktning